Урочистості з нагоди дня працівника освіти

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти.

Ректор, професор Олександр Безлюдний привітав викладачів, співробітників та студентів університету з професійним святом та вручив почесні грамоти за сумлінну працю, високий професіоналізм працівникам господарської частини. Прозвучали вітання на адресу ветеранів педагогічної праці, а студенству ректор побажав успіхів і світлого майбутнього.

Від імені обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України та первинної профспілкової організації УДПУ із вітальним словом виступив голова первинної профспілкової організації університету Валентин Хитрук і відзначив винагородами працівників університету.

Голова студентської ради Катерина Денисюк вітала педагогів-наставників, дякуючи за мудрість, професіоналізм, високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук.

Святковий настрій присутнім у глядацькій залі створювали творчі колективи університету, а  також студенти з Туркменістану подарували свій  запальний національний танець.

Зі святом, з Днем працівника освіти!