Анкетування студентів із Туркменістану

За ініціативи директора Українсько-туркменського  культурно-освітнього центру Ільніцької К.С.на факультетах Уманського державного-педагогічного університету імені Павла Тичини пройшло анкетування іноземних студентів. Мета анкетування - отримання інформації про ставлення студентів з Туркменістану до заходів, які проводяться Українсько-туркменським культурно-освітнім центром.

В анкетуванні взяло участь 180 студенти, що відповідає 65% від загальної кількості  туркменських студентів.

Результати анкетування показали, що 92% студентів брали участь у заходах,  8% - ще не брали участь у заходах Українсько-туркменського культурно-освітнього центру.

30% студентів виявили бажання дізнаватись про заплановані заходи Українсько-туркменського культурно-освітнього центру за допомогою оголошення на факультеті, 34% - через оголошення на сайті Українсько-туркменського культурно-освітнього центру, 16% - через оголошення в групі IMO і 20% бажають отримувати інформацію в телефонному режимі.

Екскурсійно-інформаційні заходи цікавлять 42% студентів, культурно-видовищні заходи -19%студентів, розважальні заходи -12% студентів, соціальні заходи - 6% студентів, спортивно-оздоровчі заходи -22% студентів.

Щотижня готові брати участь у заходах Українсько-туркменського культурно-освітнього центру -25% студентів, один раз на місяць - 31% студентів, декілька раз на місяць - 25% студентів, та не бажають брати участь в заходах 9% студентів.

Дякуємо всім, хто долучився до організації і проведення анкетування!