Година пам’яті “Дорогою ціною”

 20 лютого  День Пам’яті Героїв Небесної Сотні. Цей пам'ятний день відзначається в Україні щорічно  відповідно до Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні".

До цієї дати на факультеті фізики, математики та інформатики спільно з читальним залом №3 організували та провели годину пам'яті "Дорогою ціною", в якій взяли участь іноземні студенти.

Ведучі заходу ознайомили присутніх з історичними деталями подій, які відбувалися на Майдані. Всіх присутніх особливо зворушили відеосюжети, що нагадали страшну картину подій 2013-2014 років

По завершенню заходу всі присутні долучились до акції "Ангели пам'яті" та разом виготовили паперових ангелів, як символ чистоти наших помислів у пам’ять про загиблих Героїв. Захід пробудив свідомість кожного громадянина та підняв патріотичний дух.

 

Ми схиляємо свої голови перед тими, хто дорогою ціною заплатив за наше майбутнє і до останнього подиху захищав Майдан та своєю жертовністю дарував нам вільну, незалежну Україну.

Слава Україні! Героям Слава!