Майстер-клас «Букети із фруктів»

Сьогодні все більше людей шукає незвичні, нестандартні подарунки для своїх рідних і друзів. Фруктовий букет – це чудовий, смачний та оригінальний подарунок, який можна зробити своїми руками. Такий букет не тільки красивий, яскравий та соковитий, а й практичний. Їстівні букети — гідна заміна або доповнення до традиційного квіткового варіанту.

За ініціативи директора Українсько-туркменського культурно-освітнього центру Ільніцької К.С. спільно із заступником декана з виховної роботи факультету фізики, математики та інформатики Усатюк Я.В. та бібліотекарем читального залу №3 Заверухою А.А. провели майстер-клас під назвою «Букети із фруктів».

Організаторимайстер-класу охоче поділилися своїм досвідом і допомогли всім присутнім освоїти техніку виготовлення смачних фруктових букетів.

Процес створення презентів не залишив байдужим нікого. Кожен учасник долучився до створення спільного букету з фруктів та цукерок. Приємним сюрпризом було те, що в кінці майстер-класу кожен мав змогу проявити свою фантазію, створивши собі свій власний солодкий букет.

Ідеї створення букетів, гра кольору фруктів в сукупності з вишуканою простотою, захопили туркменських студентів.

Учасники переконалися, що смачний букет – незвичний, порівняно недорогий і їстівний подарунок, в процесі підготовки якого можна комбінувати і поєднувати різні компоненти, доповнюючи їх декором.