СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ТУРКМЕНІСТАНУ НА ФФМІ

27 вересня 2021 року на факультеті фізики, математики та інформатики у змішаному форматі відбулось традиційне святкування Дня незалежності Туркменістану.

За підтримки директора Українсько-туркменського культурно-освітнього центру Катерини Ільніцької, заступником декана по роботі з іноземними студентами Віталієм Дубовиком та заступником декана по виховній роботі Інною Криворучко було організовано святкування з нагоди 30-ї річниці Незалежності Туркменістану.

Від імені ректорату гостей свята привітав проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Володимир Миколайко та побажав представникам студентів з Туркменістану процвітання їх рідній країні, успіхів, досягнення цілей, сил та наснаги до нових звершень. До привітань долучилась завідувач відділу по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська, висловивши побажання миру, добра та злагоди туркменським студентам та їхнім родинам.

В ході проведення заходу із презентацією під назвою «Моя країна» виступила студентка 4 курсу Шірін Сапарова, ознайомивши присутніх з історією, культурою та цікавими фактами про республіку Туркменістан.

У подарунок для студентів з Туркменістану прозвучала пісня «Я бажаю» у виконанні студентки 2 курсу Марини Нечипоренко.

Від усього студентства університету прозвучали щирі привітання та побажання успішного та щасливого майбутнього на адресу представників з Туркменістану, а саме святкування об’єднало студентів двох країн у дружню спільноту.

999

Зображення 1 з 10