Інтелектуальна гра “Дружба народів”

За ініціативи директора Українсько-туркменського культурно-освітнього центру Катерини Ільніцької та фахівця першої категорії Галини Кошевнюк 27 вересня з нагоди відзначення Дня Незележності Туркменістану  був проведений Брейн-ринг під назвою "Дружба народів", який вдало доповнив культурно-розважальну програму, представлену на факультеті фізики, математики та інформатики.

Інтелектуальна гра з використанням сучасної технології Plickers для команд, в яких були задіяні представники як українських, так і туркменських студентів, дала змогу виявити глибину знань з історії, культури, географії та науки двох дружніх країн – Туркменістану та України. Для учасників брейн-рингу були підібрані цікаві та різноманітні питання, відповідь на які потрібно було підготувати  протягом 20 секунд. До переліку питань входили і «проблемні» запитання, даючи відповідь на які гравці використовували критичне мислення.   

Гра проходила жваво та весело, й присутні на баталіях викладачі, співробітники університету, студенти  були приємно вражені знаннями студентів, які вони показали під час інтелектуальних змагань. Бурхливу підтримку гравці отримали від своїх вболівальників. Студенти продемонстрували високий рівень підготовки, логіку мислення та креативність. 

Усі учасники брейн-рингу отримали солодкі подаруки на згадку про участь у інтелектуальній грі.

Присутні залишилися задоволеними від корисно проведеного часу. Кожен отримав якісь нові знання, а разом з ними й яскраві враження від цікавих змагань.