Дружній похід у ліс із іноземними студентами

Важко не погодитись з тим, що багато хто з нас любить ліс, де можна хоча б на годинку зануритись у царство природи. А яке задоволення вирушити до лісу всією факультетською родиною! Уже традиційним є похід до лісу для студентів та викладачів факультету фізики, математики та інформатики . Студенти з Туркменістану охоче долучились до походу.

Цього дня студентство мало змогу насолоджуватися краєвидами і повітрям Білогрудівського лісу, шурхотом листя, запахом достиглих ягід та грибів, дзвінкими пташиними голосами. Прийшовши на місце, відразу ж усі почали щось робити: одні готували місце під багаття, інші збирали хмиз, а хтось просто насолоджувався красою природи. Активна руханка об’єднала всіх в одну команду. І старшокурсники, і першокурсники разом з кураторами та викладачами факультету жваво повторювали вправи за ведучими. Ритмічна музика ще більше підбадьорювала учасників.

А потім веселі й цікаві ігри, конкурс страви, презентації команд, квест, волейбол, футбол… Цей похід з морем сміху, розваг та щирим спілкуванням надовго залишиться у пам’яті кожного учасника.