Вручення дипломів студентам з Туркменістану

Ось і настав цей день – день прощання з університетом. Попереду незвідана даль. Позаду – протоптана стежка до університетського порогу.

Роки промайнули непомітно і от, на святковій сцені актової зали колишні студенти – сьогоднішні випускники. Молоді, цілеспрямовані, освічені, виховані – результат невтомної праці педагогічного колективу Уманського державного педагогічного університету, батьків, наставників.

9 липня 2019 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася урочиста церемонія вручення дипломів студентам з Туркменістану освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання.

62 студента у цей день отримали підтвердження їх нелегкої праці – навчання протягом 4-рьох років на 8 факультетах Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

На початку церемонії до випускників із вітальним словом звернулась завідувач відділу по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська. Вона побажала успіхів та натхнення в подальшій роботі, професійного становлення, а також ніколи не забувати рідну Альма-матер, викладачів і наставників, які ділилися протягом усіх років навчання своїми знаннями та досвідом. 

Прикладом для подальшого саморозвитку та реалізації в обраній професії для випускників завжди слугуватимуть викладачі і, звичайно, декани факультетів. Вони висловили на їх адресу теплі слова з побажаннями успіхів у будь-яких починаннях та всіляких гараздів, вручивши дипломи.

Яскравим доповненням до офіційної церемонії став показ відео-презентацій випускників про незабутні студентські роки.

З побажаннями миру і добра  всім присутнім в рамках урочистої церемонії виступили  Рашидова Чемен та  Шукуров Тахир з піснею «Моє серце належить тобі».

Наприкінці з вітальними словами до випускників звернулась директор Українсько-туркменського культурно-освітного центру Катерина Ільніцька та вручила випускникам подяки за активну участь у громадській, навчальній і культурній діяльності університету.   

Октамова Юлдуз і Аширова Тилла від імені усіх випускників у свою чергу подякували альма-матер і своїм викладачам за терпіння і розуміння.

Вітаємо наших випускників із успішним завершенням одного з найважливіших етапів в житті та переходом на іншу сходинку. Віримо, що всі ви станете висококваліфікованими фахівцями, оскільки здобули фундаментальні знання в нашому університеті. Бажаємо творчої наснаги й ніколи не зупинятися на досягнутому!