Майстер клас з виготовлення подарунків до Дня Святого Валентина

День Святого Валентина досить популярне свято серед молоді. У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які  висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.

За ініціативи директора Українсько-туркменського культурно-освітнього центру Ільніцької К.С. спільно із заступником декана з виховної роботи факультету фізики, математики та інформатики Усатюк Я.В. та бібліотекарем читального залу №3 Заверухою А.А. 12 та 13 лютого  іноземні студенти взяли участь у серії майстер-класів з виготовлення подарунків своїми руками до Дня Святого Валентина для друзів або коханих. 

На заздалегідь підготовлених шаблонах учасники майстер-класу використовуючи усі підручні матеріали проявляли свою фантазію:  вирізали,розфарбовували, клеїли, ліпили. 

Тематична журнальна виставка "Все починається з кохання", яка експонувалася на майстер-класі, створила гарний настрій усім присутнім. Вона була святково прикрашена різнобарвними сердечками, квітами та янголами.

Студенти, викладачі, усі хто був на майстер-класі отримали масу позитивних емоцій  та із задоволенням доторкнулися до вічної теми кохання, дізналися про історію виникнення Дня Святого Валентина та походження традиції дарувати валентинки своїм коханим.

 

Ці чудо-звірі, яких створили присутні, були надзвичайно позитивні, різноманітні та, головне, створені з любов’ю. Також іноземні студенти допомагали виготовляти святкову фотозону «Вулиця поцілунків» та дерево «Кохання».