Іноземні студенти отримали сертифікати про успішне завершення курсів з української мови

13 червня відбулося урочисте вручення сертифікатів про проходження курсів української мови. Слухачами курсів були іноземні студенти І курсу, які впродовж 2018–2019 навчального року за сприяння Українсько-туркменського культурно-освітнього центру здобували знання з української мови.

Із вітальними словами до студентів звернувся перший проректор Андрій Миколайович Гедзик. Він привітав студентів від імені ректора університету Олександра  Івановича Безлюдного з успішним закінченням курсів, висловив подяку викладачам за належний рівень підготовки студентів та наголосив на значенні отриманих знань для їхнього професійного росту в майбутньому.

До вітань приєдналися завідувач відділу по роботі з іноземними студентами Надія Миколаївна Ремезовська та організатор курсів Наталія Андріївна Цимбал. Вони висловили сподівання, що знання української мови стануть неоціненним підґрунтям для знаходження свого життєвого призначення.

Протягом шести місяців туркменські студенти навчалися спілкуватися й писати українською мовою. Найкращі та найдосвідченіші викладачі факультету української філології під керівництвом декана Валентини Олександрівни Коваль  та завідувача кафедри практичного мовознавства Наталії Андріївни Цимбал, використовуючи сучасні методики викладання, зуміли в короткі терміни ознайомити іноземних студентів з основами і специфікою української мови.

У свою чергу зі словами подяки до викладачів за їх нелегку працю, за підтримку та розуміння звернулися випускники. 

Бажаємо нашим студентам подальших успіхів, нехай кожен день буде сповнений новими прагненнями, чудовими ідеями і особистими перемогами.