Інтерактивний круглий стіл ” Я-студент-іноземець “

19 грудня 2018 року  в рамках роботи університету в проекті «Інтернаціоналізація університету в умовах автономії вузу та соціально-політичної нестабільності в Україні» за програмою Британської Ради в Україні та Інституту вищої освіти НАПН України «Розвиток лідерського потенціалу університетів України» відбувся інтерактивний круглий стіл " Я-студент-іноземець " в якому взяли участь студенти 4 та 3 курсів факультету іноземних мов.

Круглий стіл розпочався зі вступного слова завідувача відділу аспірантури та докторантури Кравцової Ірини Віталіївни та координатора міжнародного співробітництва університету Сушкевич Ольги Валентинівни, які привітали студентів зі святом Святого Миколая.

Перша вправа " Очікування " згуртувала всіх присутніх, студенти охоче писали свої очікування від сьогоднішнього дня.

Наступна вправа " Яке майбутнє чекає на Вас після закінчення університету ? " дала можливість  студентам помріяти про свою  майбутню кар'єру та подальші успіхи після отримання диплому.

Вправа " Що ми можемо зробити для Вас ? " показала прагнення і сподівання студентів щодо допомоги в  досягненні їхніх цілей.

Четверта вправа " Що ви очікуєте від університету ? "  показала очікування студентів від навчання в університеті та проживання в Україні.   Вправа "Яке у Вас хобі ?   " допомогла краще пізнати один одного та поділитись своїми захопленнми. На наступному етрапі студенти розділились на 3 групи і виконали вправи " Мій будинок ", " Моє хобі " та " Люди, які мене оточують " .   Учасники круглого столу залишились задоволені, отримали позитивні емоції, дізналися більше один про одного.