Вручення сертифікатів з української мови

DSC_422222 травня в конференц-залі Уманського державного  педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася урочиста церемонія вручення сертифікатів про проходження курсів  української мови.

У рамках діяльності Українсько-туркменського культурно-освітнього центру упродовж 2016–2017 н.р. для іноземних студентів були організовані додаткові освітні курси з вивчення української мови. 

На початку заходу студентів привітали ректор університету, професор Олександр Безлюдний та проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва, кандидат історичних наук, професор Владилена Сокирська.

DSC_4109DSC_4132

З привітальним словом перед слухачами виступили їхні викладачі. Вони побажали випускникам знайти своє покликання і обрати правильну дорогу в житті, адже це, як стверджував видатний український філософ Григорій Сковорода, – запорука щастя у майбутньому. Нехай світлим рушником стелиться доля кожного з них. Нехай на їхньому шляху стрінеться якомога більше добрих людей, а знання, набуті під час навчання, допоможуть скласти найважливіший екзамен із найскладнішої науки, яка зветься «життя».

DSC_4136

DSC_4149