ЗУСТРІЧ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ З ПРАЦІВНИКАМИ ДЕРЖАВНОЇ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

24 вересня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася зустріч іноземних студентів із завідувачем сектору з організації запобігання нелегальної міграції, реадмісії та видворення Романом Панасюком та провідним спеціалістом СОЗНМРВ Уманського РВ УДМС України в Черкаській області Володимиром Пензаєм в рамках проведення операції «Мігрант».

Під час зустрічі працівники міграційної служби поінформували присутніх про те, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 25.04.2018 р. №322 іноземні громадяни, які є студентами, перебувають на території України на законних підставах з метою навчання, а не працевлаштування.

Порушення Кодексу України про адміністративні правопорушення, тягне за собою накладення штрафу від ста до трьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян (с.203 КУпАП), а в подальшому – видворення з території України, що супроводжується забороною в’їзду в Україну строком від 3 до 10 років (с.26 і 30 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства»).

Представники міграційної служби побажали іноземним студентам гарного навчання та дотримуватися чинного законодавства України.

1 фото

Зображення 1 з 6