Самоосвіта працівників Українсько-туркменського культурно-освітнього центру під час карантину

Під час введення карантинних заходів уміння здобувати знання самостійно набуло особливого значення. Самоосвіта – це по-справжньому вільний і, в той же час, найбільш складний вид освітньої діяльності, оскільки пов'язаний з процедурами саморефлексії, самооцінки, самоідентифікації і розробкою умінь і навичок самостійно набувати актуальні знання і,  трансформувати їх у практичну діяльність.

Тому фахівці Українсько-туркменського культурно-освітнього центру за останні кілька тижнів взяли участь в кількох онлайн конференціях й пройшли онлайн-курси та отримали сертифікати про успішне їх завершення.

На платформі Спільноти навчання та викладання «Вище» директор Центру Катерина Ільніцька та фахівець І категорії Галина Кошевнюк успішно опанували курси «Ефективні презентації» та «Курс з креативності». Знання та досвід, які були отримані в результаті участі у конференціях та проходження онлайн-курсів, знадобляться у роботі з іноземними студентами, при проведенні наукової та виховної діяльності Центру.

Працюючи та навчаючись дистанційно – дбаємо про життя і здоров’я  кожного з нас!

Залишаймося дома! Будьмо соціально відповідальними!